După ce au susţinut mai multe concerte în România în ultimii ani, olandezii de la BZN revin în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 4 decembrie 2014, într-un spectacol de sărbătoare.

BZN, abreviere de la Band zonder Naam, în traducere “trupa fără nume”, şi-a început cariera în 1966, ocupând primele poziţii în topurile muzicale, alături de Beatles, ABBA sau Rolling Stone. Artiştii şi-au început cariera promovând genul pop-rock, cu influenţe britanice. Între timp s-a modificat formula de început a trupei, în prezent avându-i ca solişti pe Annie Schilder şi pe Jan Keiser.  Într-un cadrul scenografic adecvat, ei vor prezenta pentru fanii din România nu doar un “best of” al carierei lor completat cu piese de sărbători, ci şi o mega-surpriză, prin interpretarea unui hit autohton în duet cu interpretul lui. “Am făcut până acum atâtea drumuri în România încât am simţit că datoram asta fanilor de aici” au declarat Anny şi Jan.

Bilete concert BZN la Sala Palatului

Biletele pentru concertul BZN, de pe 4 decembrie 2014, de la Sala Palatului din Bucureşti, au puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Pentru oricare dintre categoriile de preţ, cei care achiziţionează bilete în sistem early booking (până pe 1 august 2014) beneficiază de o reducere de 5%.