Anul Calului de Lemn: 31 ianuarie 2014 -28 februarie 2015

an-cal-lemn

Vineri, 31 ianuarie 2014, începe Anul Calului de Lemn. Potrivit calendarului chinezesc, Anul Calului de Lemn este Timpul victoriilor, al aventurilor neaşteptate, dar şi al romantismul!

Nativii care vor analiza rapid orice situaţie şi vor acţiona cu fermitate, cu siguranţă vor urca pe valul succesului!

Calea succesului în Anul Calului de Lemn

Calul este un animal înţelept, cu înfăţişare elegantă, apreciază acţiunea, faptele şi nu preţuieşte vorbele goale.

De aceea, în acest an, când vă ocupaţi de un nou proiect important, trebuie să aveţi în vedere aceste principii.

Pentru a fi siguri de reuşită, în orice demers, ţineţi seama că amănuntele sunt esenţiale.

În orice context, aveţi în vedere şi o alternativă, pentru situaţii neprevăzute.

Tandreaţea şi hrana foarte gustoasă sunt simboluri esenţiale în anul zodiacal patronat de Calul de Lemn, un animal pe cât de independent şi de nărăvaş, pe atât de comunicativ, de harnic, de optimist, fiind înzestrat şi cu un simţ original al umorului.

Din experienţa seculară, dacă în Anul Calului de Lemn pe masa nativilor din orice zodie vor sta la îndemână, din belşug, cereale, fructe , cu siguranţă, în acel cămin vor fi suverane bunăstarea şi succesul.

În acest an, experimentele bine gândite sunt deschizătoare de drumuri norocoase.Nativii acestei zodii vor fi preocupaţi de finalizarea activităţilor importante, de rezultatele globale, iar exemplul lor poate fi urmat de membrii anturajului.

Când este în funcţii de decizie, Calul de Lemn va lupta din toate puterile să corecteze greşelile înaintaşilor pe plan social, politic şi economic.

În acest an, vor fi promovaţi nativii foarte harnici, care ştiu să tragă din greu pentru o cauză comună.

De asemenea, trebuie să aveţi mai multă încredere în partenerii voştri de muncă şi de viaţă. Veniţi în ajutorul acestora în momentele lor de cumpănă: să fiţi siguri că şi ei vor muta chiar munţii din loc când le veţi cere ajutorul.

În zilele cu Lună Plină nu este de bun augur să demaraţi proiecte de anvergură. În acest interval, reuşitele nu vor fi la înălţimea aşteptărilor. Astrologii orientali spun că în aceste zile, chiar şi cel mai viguros cal va fi obosit şi nu va fi în formă.

În acest an, când munca susţinută se împleteşte cu momentele de relaxare, succesele vă stimulează şi vă inspiră.

Ce surprize plăcute ne întâmpină în Anul Calului de Lemn

Pentru consecvenţa şi conştiinciozitatea cotidiană, Calul se va bucura de numeroase bonusuri şi aprecieri din partea persoanelor de decizie. Pentru că Dragonul, Şarpele şi Porcul vor fi influenţaţi de emoţii, vor avea numeroase succese, dar eşecurile nu-i vor ocoli. Caprele şi Iepurii vor avea bucurii, de câte ori vor asculta ce le şopteşte vocea raţiunii.

Boul şi Maimuţa vor fi răsfăţaţi de zeiţa Fortuna şi nu vor pierde nicio şansă. Deseori, Cocoşul şi Şobolanul vor fi întâmplinaţi de Marea şansă pe plan financiar. Tigrii vor bifa reuşite, fără să depună eforturi prea mari; pentru ei schimbarea reşedinţei va fi un obiectiv major. Câinele va avea surprize plăcute în dragoste.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: